Aproape toate companiile de dezinsecție oferă o metodă
de a scăpa de ploșnițele de pat, dar aceasta este doar unul dintre numeroasele lor servicii. Noi suntem Dr.Clean, experți în îndepărtarea ploșnițelor de pat, și asta este singura noastră activitate: eliminarea ploșnițelor! Prin urmare, ratele noastre de succes sunt mult mai mari în comparație cu alte companii. În plus, înainte de a efectua orice tratament, evaluăm proprietatea pentru a stabili infestarea cu ploșnițe de pat și pentru a oferi cel mai bun tratament disponibil pentru aceștia.
PHOTO-2023-05-18-11-55-15
PHOTO-2023-05-18-11-51-50

Tocmai ai descoperit că ai plosnite de pat...

Vrei să le elimini – ACUM.

Apelează acum – problemă rezolvată!

+40 774 457 457

Nu te panica – vom rezolva această problemă! Echipa noastră va interveni rapid și te vom scăpa de ele! Suntem specializați în controlul dăunătorilor. Nimeni nu oferă experiența, înțelegerea, angajamentul total și promptitudinea Dr. Clean. Poți conta pe noi!

Vrei să scapi de ele – O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA.
Apelează acum – problemă rezolvată!
+40 774 457 457

Oferim tratamente și prețuri pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Echipa noastră va urmări fiecare pas, asigurându-se că plosnitele din casa dvs. sunt eradicate o dată pentru totdeauna!

Doriți REZULTATE GARANTATE.
Apelează acum – problemă rezolvată!
+40 774 457 457

Avem SINGURA garanție de un an pentru prevenirea plosnitelor de pat. Iată promisiunea noastră:

Pentru primele 90* de zile după tratamentele noastre, dacă vedeți semne de revenire – indiferent de cauză – sunați-ne, vom fi acolo pentru un alt tratament gratuit.
În plus, timp de un an întreg, dacă o nouă infestare vă atacă locuinta prin orice mijloace (un vecin, de exemplu), vom fi acolo pentru un alt tratament complet la un cost minim.
Suntem SINGURA companie care va fi acolo pentru dumneavoastră și care își va susține munca timp de un an întreg.

NU SUNTEȚI SINGUR și nu aveți de ce să vă fie rușine.
Apelează acum – problemă rezolvată!
+40 774 457 457

Problemele cu plosnitele de pat au crescut drastic în ultimii ani, acestea afectează toate cartierele. Cauza este legată de călătoriile internaționale și de utilizarea unor metode de exterminare care nu funcționează împotriva ploșnițelor. Dacă ai fost afectat, să știi că ești unul dintre miile de oameni și că nu este vina ta!

* 90 de zile in cazul locuintelor unifamiliale si 30* de zile in cazul apartamentelor de bloc.

Economisește-ți banii și nu mai încerca metode sau produse “de unul singur”. Acestea nu rezolvă niciodată problema în proporție de 100% și, în consecință, fac ca cheltuiala eliminării gândacilor de pat să fie mai mare decât ar trebui să fie. Deoarece ploșnițele de pat se ascund în multe locuri mici, numai un profesionist le poate găsi pe toți și poate scăpa de ei. Lasă-ne să te ajutăm să scapi de infestarea cu ploșnițe de pat corect, de la prima intervenție.

Rezervare

"*" indicates required fields

1Informatii client
2Programare
3Acord GDPR
Adresa*
Da, Dr. Clean mă poate contacta*