Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM
SOLICITĂ OFERTĂ
Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM

Despre noi

Apelează la serviciile unei echipe de profesioniști!

Suntem o echipă de profesioniști a căror pasiune este asigurarea unui mediu cât mai curat și sigur pentru cei care apelează la serviciile noastre. Știm cât este de importat pentru sănătatea, pentru confortul psihic și fizic al fiecăruia dintre noi să trăiască și să-și desfășoare activitatea fară prezența nedorită a  microorganismelor, insectelor și rozătoarelor care pot provoca boli și daune considerabile.

De aceea ne-am instruit și perfecționat în domeniul dezinfecției, dezinsecției și deratizării, ne-am dotat cu cele mai performante echipamente și  am căutat metode inovatoare care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, validând în permanență rezultatele și eficiența tratamentelor efectuate.

Viziunea noastră se reflectă în calitatea serviciilor, în grija pentru clienții noștri care primesc consiliere de specialitate pre și post intervenție, precum și în atenția de care dăm dovadă în alegerea substanțelor și metodelor de intervenție.

Feedback-ul pozitiv din partea  beneficiarilor serviciilor noastre și portofoliul de clienți ne recomandă că fiind o echipă preocupată să ofere servicii la cele mai înalte standarde de calitate, cu maximă seriozitate și responsabilitate.

SOLICITĂ OFERTA
WhatsApp