Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM
SOLICITĂ OFERTĂ
Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM

Combaterea Plosnitelor

Serviciile noatre

Ce sunt Ploșnițele de pat?

Creaturi mici, ploșnițele sunt insecte parazitare, cu o activitate intensă, în special pe timpul nopții. Ele se simt atrase de gazdă și se hrănesc cu sângele acesteia. În cazul unei invazii de ploșnițe de pat, este crucial să se ia în considerare implementarea unor tratamente și măsuri specifice.

De cele mai multe ori, ploșnițele de pat sunt aduse în interior prin bagaje, haine sau alte obiecte ce au stat într-un spațiu infestat.

Deși aceste insecte sunt foarte mici și stau ascunse în timpul zilei,  semnele infestării sunt prezența excrementelor sub formă de pete maro pe saltea și  semnele în urma ciupiturilor.

Faptul că ploșnițele se înmulțesc repede, că pot rezista foarte mult timp fară hrană și că se ascund în cele mai mici crăpături face ca acestea să fie extrem de greu de eradicat.

Tratament 100 % eficient împotriva
ploșnițelor - UNIC ÎN ROMÂNIA!!!

În momentul de față, suntem singura companie DDD din România care poate să vă garanteze cel mai sigur tratament de distrugere a ploșnițelor – tratament combinat  termic și chimic, asigurând și prevenirea reinfestarii. Tratamentul este unul laborios, însă după efectuarea lui se poate intra imediat în încăpere în condiții de deplină siguranță.

Suntem în măsură să prestăm servicii de eliminare a ploșnițelor de pat prin metode sigure și netoxice pentru cei care folosesc camerele infestate. Am fost preocupați de rezolvarea acestei probleme pentru care nimeni nu oferă garanție, astfel încât ne-am dotat cu echipamente adecvate pentru distrugerea ploșnițelor prin căldură și suntem SINGURII din țară care utilizăm metode  combinate cu eficiență de 100%.

În ce constă tratamentul termic împotriva ploșnițelor?

Temperatura optimă pentru dezvoltarea rapidă a insectelor variază între 27-33°C, în funcție de specie. De asemenea, este cunoscut faptul că insectele, în fiecare stadiu de dezvoltare, inclusiv în stadiul de ou, mor în câteva minute, dacă o temperatură în mediul înconjurător de aproximativ 50-60°C este atinsă.

Între 40-50°C are loc o mortalitate totală în o zi, deoarece insectele mor din cauză deshidratării. Prin urmare, este evident că, dacă temperatura camerei este ridicată peste 50°C, insectele, larvele și ouăle pot fi complet ucise.

Este esențial că această temperatură să fie atinsă în fiecare colțișor și cât mai repede posibil.

Uciderea insectelor prin căldură necesită încălzitoare care să distribuie la o  temperatură  mare  aer cald pentru a realiza o eradicare totală (ouă, larve și insecte) în câteva ore.

Încălzitoarele trebuie să asigure o temperatură constantă de peste 50 de grade, timp de câteva ore, fară a depăși 70 de grade.

Dezinsecție împotriva PLOȘNIȚELOR: prin tratament combinat chimic și termic – UNIC ÎN ROMÂNIA. Preț
Apartament incepand de la 700 Ron
Casa/Vilă 1800-6000 Ron
Pensiune/Hotel 1800-6500 Ron
Complex de dormitoare/Cămine începând de la 900 Ron
Prețul include monitorizarea și repetarea intervenției (în caz că este necesar) la interval de 10 zile ​

Așteptăm să vă asigurăm liniștea dormitoarelor!

Până de curând s-a încercat să se controleze răspândirea acestor insecte nedorite în exclusivitate cu ajutorul substanțelor chimice. Pe lângă faptul că substanțele chimice folosite sunt otrăvitoare și pentru mediu, ajungând să fie ingerate sau inhalate și de către noi în urma tratamentelor aplicate în incinte, majoritatea insectelor dezvoltă în timp și o rezistență la tratamentele chimice, nemaifiind deranjate de aplicarea repetată a acestora.

Combaterea ploșnițelor prin aplicarea controlată a căldurii este sigură pentru oamenii și animalele din habitat și protejează mediul. Temperatura peste 50 de grade este fatală doar microbilor și insectelor, inclusiv ploșnițelor de pat pe care le vizăm în mod deosebit.

SOLICITĂ OFERTĂ DE PREȚ

Intră în legătură cu noi


    WhatsApp