Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM
SOLICITĂ OFERTĂ
Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM

Dezinfecție

Echipamente performante de ultimă generație

- Nebulizatoare ultrasonice aflate în dotare sunt unele dintre cele mai performante și eficiente echipamente disponibile la ora actuală pe piață.

Echipamentul cu ultrasunete de dezinfecție prin nebulizare folosește oscilația electronică a suprafrecvenței  și creează ceață rece care împrăștie subsatnta biocida pe suprafețe prin rezonanța de înaltă frecvență a plăcii de atomizare. Fără a fi nevoie de încălzire, astfel păstrând proprietățile biocide ale substanței, generează particule < 5 μm care plutesc în aer.

Dimensiunea extrem de mică a particulei face ca ceata să ajungă în absolut toate spațiile încăperii, să persiste mai mult timp în aer, să plutească și să coboare treptat pe suprafețe. Procesul determină o dezinfecție uniformă,  atât a aeromicroflorei, cât și a suprafețelor, pătrunzând chiar și în cel mai greu accesibile zone .

 Ceata extrem de fină este blândă cu mediul și cu suprafețele cu care vine în contact, nedeteriorandu-le și neafectandu-le în mod negativ, permițând o dezinfecție fără reziduuri, fară umezire, ceea ce face să nu fie necesare operațiuni de ștergere/ clătire post intervenție.

- Nebulizatoarele ULV ( Ultra Low Volume) pot fi folosite la dezinfecția și tratarea  spațiilor închise, cât și a celor deschise. Particulele fine pot pătrunde în profunzime și în locuri foarte strâmte și ascunse.

Nebulizatorul ULV permite o mobilitate mare, este ușor de manipulat și asigură o dezinfecție eficientă, pe bază de ceață rece, chiar și în încăperi de mici dimensiuni (toalete, holuri, lifturi etc), dar și în spații largi sau în exterior, având o rază de acțiune de 6-8 m.

- Nebulizatorul de dezinfecție tridimensională CUBE S este un nebulizator performant tridimensional pentru bio-decontaminare conceput inițial pentru o dezinfectare automată a aerului în domeniul sănătății, cum ar fi spitalele, cabinetele medicale, cabinetele stomatologice, laboratoarele și ambulanțele. Aparatul este recomandat a fi utilizat cu PEROXIDUL DE HIDROGEN, soluție ce este 100% compatibilă cu nebulizatorul CUBE S. CUBE S permite setarea automată în funcție de cubajul încăperi și dispersează uniform cantitatea de dezinfectant în tot spațiul supus procesului de nebulizare.

SOLICITĂ OFERTĂ ACUM
Servicii

Servicii profesionale de dezinfecție prin nebulizare

Dezinfecția urmărește distrugerea, îndepărtarea sau micșorarea numărului de germeni, până la limita la care prezența acestora nu mai creează risc de îmbolnăvire.

În fiecare zi te confrunți cu riscul de infecție.

Este mult mai ușor să te ferești de microbi decât
să îi combați după ce te-ai îmbolnăvit !


» Eficient în cazul virușilor cu înveliș (COVID 19) și al germenilor patogeni multirezistenți din spitale (infecții nosocomiale)
» Ceață rece, fară condens
» Fară reziduuri toxice după decontaminare
» Dezinfecție 6log validată prin teste biologice
» Folosim substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu eficacitate dovedită pe tot spectrul de germeni patogeni
» Urmărim compatibilitatea cu materialele și echipamentele aflate în încăpere
» Toate obiectele pot rămâne în încăpere
» Timp minim de întrerupere a activității după care orice încăpere poate fi accesată fără risc de expunere la substanțe toxice, fiind BIOSAFE – free de orice viruși, bacterii, spori și fungi
» Spații cu volume de la 50mc până la 1500mc dezinfectate cu o singură nebulizare

Dezinfecție eficientă pentru orice tip de spațiu

Cu ajutorul nebulizatoarelor pe care le avem în dotare și care dispersează o ceață uscată formată din particule de dezinfectant nu mai mari de 5 microni, care ajunge în locuri greu de accesat în mod normal în timpul curățeniei și dezinfecției manuale – de exemplu tavan, pereți și îmbinările dintre ele. În urma serviciilor noastre de dezinfecție, orice incinta este 100% biosafe de viruși, bacterii și fungi care pot cauza boli. Întregul proces este validat de la începutul la sfârșitul operațiunilor desfășurate prin teste chimice, determinări biologice și controlul umidității relative în concordanță cu fișele tehnice ale substanțelor folosite.

Tratăm spațiile fără a le deteriora

Ceață uscată, împreună cu substanțele dezinfectante alese și în funcție de compatibilitatea acestora cu materialele din locațiile supuse nebulizarii, vă garantează 100% siguranță pentru echipamentele electronice, mobilier și alte accesorii, chiar și cele de mare finețe din spitale.

Servicii dezinfectie Preț
Școală/Creșă/Grădiniță 450 - 900 Ron
Sediu firmă 500 - 1500 Ron
Hală de producție/ de depozitare 800 - 1600 Ron
Cabinet medical 400 - 900 Ron
Centru educațional 400 - 800 Ron
Apartament 200 - 600 Ron
Casă/ Vilă 400 - 1100 Ron
Prețurile variază în funcție de suprafață, grad de infestare, frecvență. Contactați-ne pentru a obține o ofertă personalizată. ​

De ce dezinfecția prin nebulizare ?

Ceață fină, fără condens

Sub un control strict al umidității relative a aerosolilor obținuți, „ceata uscată" generată nu ajunge la punctul de condens, ceea ce permite ca pe timpul procedurii să nu fie afectate obiectele sensibile la umezeală, iar la final să nu fie necesară operațiunea suplimentară de ștergere a suprafețelor.

Elimină 99.999% din Bacterii și Viruși

Metodele și substanțele biocide folosite asigură niveluri superioare ale dezinfectiel, log 4 suficient pentru virusurile încapsulate din categoria cărora face parte și SARS COV2, sau log 6, eficient în cazul sporilor sau al unor incinte spitalicești. În funcție de substanțele biocide utilizate, durata efectulul virucid, germicid și fungicid poate varia de la câteva ore la 7-10 zile

Safe & Eco

Suntem în mod constant preocupați de protejarea mediului și luăm toate măsurile în acest sens: Folosim substanțe biodegradabile, necorozive, netoxice, în concentrațiile potrivite astfel încât să nu fie dăunătoare oamenilor, animalelor și naturii

WhatsApp