Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM
SOLICITĂ OFERTĂ
Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM

Dezinsectie

Serviciile noastre

Servicii profesionale de dezinsecție

Efectuăm procedurile de DEZINSECȚIE numai cu personal specializat, calificat, iar materialele și substanțele utilizate sunt avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Soluțiile utilizate în spațiile tratate nu lasă urme sau pete, sunt biodegradabile și vor fi alese în funcție de tipul și nivelul de infestare în locațiile vizate. Activitatea de dezinsecție se va efectua prin pulverizare/nebulizare, aplicare gel sau fumigene în încăperi și spații închise, utilizându-se pompe manuale, pulverizatoare de mare presiune sau aparatură specifică pentru nebulizare.

Ce este dezinsecția

Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor și metodelor de prevenire și combatere cu substanţe chimice specifice a artropodelor ( insecte în stadiul de larvă sau adult), care vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase și parazitare pentru om și animale sau generatoare de disconfort. În acest sector, printre cele mai frecvente specii de insecte se numără: gândacul de bucătărie în nuanțe roșii, gândacul de bucătărie în tonuri negre, mușcă, țânțarul, ploșnița de locuință, ploșnița specifică porumbeilor, molia ce afectează hainele, greierele casnic, puricele, păianjenul, viespea, furnică cu nuanțe închise și molia specifică covoarelor.

» dezinsecție preventivă (profilactică) care are scopul de a împiedica înmulţirea și răspândirea dăunătorilor, prin crearea de condiţii nefavorabile dezvoltării acestora. Ea trebuie să aibă caracter permanent;

» dezinsecție curativă (terapeutică sau de combatere) în focar, care urmăreşte distrugerea și indepărtarea insectelor și artropodelor din unitatea asupra căreia se acţionează; ea se realizează la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmată apoi de dezinsecţia profilactică.

SOLICITĂ OFERTĂ DE PREȚ

Intervenții dedicate pentru toate tipurile de insecte

Metodele, substanțele și echipamentele folosite în dezinsecție depind foarte mult de tipul de dăunător cu care te confrunti. De aceea este foarte important să știi împotriva cărui tip de insecte dorești să intervenim.

Procedurile de dezinfecție fac apel la echipamente și substanțe  profesionale accesibile numai firmelor autorizate și personalului instruit și certificat. Insecticidele pe care le utilizăm fac parte din lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar-umană pusă la dispoziție de Ministerul Sănătății

Durata intervențiilor de dezinsecție precum și timpul de părăsire a spațiului sunt în funcție de metodele și substanțele utilizate. Conform Ordinul MS nr. 536/1997, dezinsecția este obligatorie o dată la trei luni.

Servicii dezinsectie Preț
Școală/Creșă/ Grădiniță 450 – 900 Ron
Sediu firmă 500 - 1500 Ron
Hală de producție/ de depozitare 800–1600 Ron
Cabinet medical 400 – 900 Ron
Centru educațional 400 – 800 Ron
Apartament 200 – 600 Ron
Casă/ Vilă 400 –1100 Ron
Prețurile variază în funcție de suprafață, grad de infestare, frecvență. Contactați-ne pentru a obține o ofertă personalizată. ​
WhatsApp