Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM
SOLICITĂ OFERTĂ
Bucuresti, Sector 3, Int. Aniversarii, Nr. 41, Et.4
Program: L-V 08:00 AM - 08:00 PM

Deratizare

Servicii eficiente împotriva rozătoarelor

Pentru DERATIZARE utilizăm substanțe de maximă eficiență, care se găsesc în lista produselor avizate de Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar - umană. Spectru de acțiune: șoareci și șobolani de orice specie, alte rozătoare. Operațiunea de deratizare se efectuează atât în spatiile interioare, cât și în cele exterioare (curți, alei, etc). Metodele folosite la deratizare sunt: amplasarea de stații de intoxicare în care se plasează momeli cu raticid, plasarea de capcane în locuri strategice și amplasarea de momeli cu rodenticid sau cuburi parafinate.

În plus față de metodele obișnuite ce constau în folosirea unor substanţe chimice cu efect raticid, Dr. Clean face apel și la metode fizice precum folosirea de curse şi capcane sau metode bio, adică substanțe naturale cu efect repelent.

Ce este deratizarea?

Deratizarea reprezintă complexul de mijloace și masuri, aplicate de operatorii DDD în combaterea rozătoarelor dintr-o locație, în scopul reducerii substanțiale a numărului acestora cu ajutorul substanțelor chimice. Distrugerea rozătoarelor are un rol deosebit de important deoarece șoarecii, dar mai ales șobolanii sunt rezervoare de infecție și vectorii răspândirii diferitelor boli, producând în același timp pagube însemnate prin consumul de produse agroalimentare, furaje etc.

SOLICITĂ OFERTA

Metode adaptate de combatere a rozătoarelor

Cunoașterea amănunțită a particularităților fiecărui tip de dăunător în parte permite o alegere corectă și eficientă a momelilor și a modului de condiționare al acestora astfel încât rezultatele intervențiilor să fie rapide și durabile.

Specialiștii noștri sunt instruiți să evalueze corect toți factorii și să intervină cu cele mai potrivite și eficiente metode împotriva unui spectru complet de rozătoare: șobolanul de casă, Șoarecele de casa, șobolanul negru, șobolanul de câmp, șoarecele de câmp, popândăul etc.

Deratizarea se face pe tot parcursul anului, regulat, de obicei o dată la trei luni astfel încât să se prevină refacerea coloniei de rozătoare. Conform Ordinul MS nr. 536/1997, deratizarea este obligatorie o dată la șase luni.

SOLICITĂ OFERTĂ
WhatsApp