dezinsectie de plosnite intr-o camera facuta de un specialist care poarta masca
Scapă de ploşniţe

Hai să găsim soluţia perfectă pentru tine

Apartamente, vile, case vechi și noi, hoteluri, proprietăți Airbnb: Indiferent de locația ta, suntem pregătiți să eliminăm rapid și eficient ploșnițele de pat și să ne dovedim experiența acumulată în cei peste doi ani de activitate în domeniu.

În momentul de față, te confrunți cu una din următoarele probleme?​

  • Una sau mai multe camere sunt infestate de ploșnițe?
  • Ai tratat spatiul infestat deja de mai multe ori iar plosnitele nu au disparut?
  • Nu vrei sa arunci salteau noua sau canapeaua luata recent doar pentru ca ai descoperit ca ai plosnite?
  • Iti pui problema riscului substantelor toxice din insecticide asupra sanatatii familiei tale sau animalelor de companie?
  • Te-ai transformat in detectiv de noapte cautand sa prinzi plosnitele in actiune?

Soluția Dr. Clean pentru a elimina ploșnițele de pat rapid și eficient

La Dr. Clean am dezvoltat o metodă foarte eficientă pentru distrugerea ploșnițelor de pat și pentru protecția împotriva lor, validată în peste 500 de intervenții de succes.

Metode de acțiune:

Intervenția Bio împotriva ploșnițelor de pat: folosim substante bio, cu o performanta fara compromisuri si prietenoase cu sanatatea noastra.

Intervenția Termică împotriva ploșnițelor de pat: metoda termica, generala sau locala, distruge plosnitele prin folosirea unor echipamente profesionale care ne ajuta sa ridicam si sa mentinem temperatura intre 58-65 de grade Celsius, temperatura letala pentru plosnite in toate stadiile lor de dezvoltare.

Intervenția Chimică împotriva ploșnițelor de pat: metoda chimică este eficientă și rapidă.

Dupa ce s-a incheiat etapa de eliminare ploșnițe din locație, trecem cu succes la tratarea suprafetelor cu substante care asigura o protectie de pana la 90 de zile, imbolnavind posibilele plosnite ramase sau nou intrate, inclusiv in cuiburile lor ascunse.

Acționează acum pentru rezultate rapide:

Sună-ne la

Sau spune-ne când vrei să te sunăm noi:

    Tratamente personalizate împotriva ploșnițelor de casă

    Folosim metode de dezinsecție eficiente și prietenoase cu mediul. În plus, tratamentele sunt personalizate pentru fiecare caz, asigurând o eliminare eficientă a ploșnițelor de pat. Plosnitele pot fi distruse si fara a afecta sanatatea celor din casa. Folosim in cea mai mare parte solutii naturale, prietenoase cu sanatatea celor din casa: persoane alergice, copii sau animale de companie.

    Comparație între diverși furnizori de servicii de dezinsecție vs DrClean

    Ce se întâmplă când apelezi la furnizori lipsiți de experiență

    Colaborarea cu DrClean

    Ploșnițe de pat: Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre eliminarea lor

    Plosnitele de pat lasă dovezi în timpul unei infestări. Cele mai frecvente dovezi sunt mușcăturile victimelor lor. Aceste mușcături nu sunt dureroase, însă lasă urme roșii. Cele mai obisnuite  zone sunt spatele, interiorul brațelor sau pe partea din spate a picioarelor. De asemenea, mușcăturile lor lasă în  urme de sânge, așa că, dacă observați mici pete de sânge pe cearceaful  sau salteaua dumneavoastră, ar fi bine să căutați în jur alți indicatori.

    Plosnitele de pat trăiesc, de asemenea, la imbinarile mobilei și in pliurile saltelelor. Dacă vă ridicați salteaua sau scoateți pernele de pe scaune, este posibil să găsiți plosnite de pat sau excrementele lor. Dacă credeți că vedeți semne de activitate ale plosnitelor de pat, sunați astăzi la Dr.Clean pentru o inspectie in intrega locuinta.

    Exista pe piata numeroase biocide recomandate pentru distrugerea plosnitelor. Din pacate, indiferent de concentratia si metoda prin care acestea sunt aplicate, de cele mai multe ori au rezultate dezamagitoare privind distrugerea plosnitelor.

    Acest lucru se datoreaza nu pentru ca substantele de astazi sunt mai putin eficiente decat DDT-ul de pe vremuri, ci faptului ca plosnitele de pat au dezvoltat o capacitate uluitoare de adaptare la substantele nocive, pentru care cercetatorii sunt chiar invidiosi ca nu o regasesc si la specia umana. Este vorba nu doar de o intarire a invelisului cheratinos al corpului lor, ci de posibilitatea de a elibera doua enzime care reusesc sa neutralizeze efectul nociv al insecticidelor.

    Pentru a evita situații nedorite și pentru a asigura eliminarea eficientă a ploșnițelor de pat, este important să eviți următoarele lucruri:

    1. Nu folosi substanțe chimice sau insecticide puternice fără consultarea unui specialist. Unele substanțe chimice pot fi toxice și pot pune în pericol sănătatea ta și a celor din jur. De asemenea, utilizarea incorectă a acestor produse poate agrava problema.
    2. Nu așeza obiecte de pat sau alte articole de mobilier infestate în alte camere. Acest lucru poate extinde problema și poate duce la infestarea altor zone din locuința ta.
    3. Nu neglija curățarea și igiena regulată a patului și a lenjeriilor de pat. Ploșnițele de pat preferă zonele murdare și neglijate, așa că asigură-te că menții o igienă adecvată.
    4. Nu ignora semnele de infestare a ploșnițelor de pat, cum ar fi mușcăturile roșii și iritante pe piele. Este important să tratezi problema imediat, deoarece infestarea poate crește rapid și poate fi dificilă de controlat.
    5. Nu cumpăra mobilier sau articole de pat second-hand sau folosite fără a le inspecta și a le curăța înainte. Aceste articole pot fi infestate cu ploșnițe de pat și pot duce la infestarea locuinței tale.
    6. Nu folosi fumigenele aflate in comert pentru ca acestea le vor determina sa se ascunda si mai adanc in crapaturi sau sa migreze spre alte incaperi.

    Alcoolul poate avea efecte dăunătoare asupra plosnitelor de pat. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna 100% eficient.

    Atunci când un gândac intră în contact direct cu alcoolul, soluția îi poate usca învelișul exterior și interiorul, inclusiv ouăle. Pentru ca alcoolul să fie cu adevărat afectiv, ar trebui să pulverizați fiecare daunator  în parte – un lucru aproape imposibil, datorită capacității lor de a se răspândi rapid și de a se ascunde bine. Umplerea casei cu vapori de alcool este, de asemenea, periculoasă.

    În mod similar cu alcoolul, clorul nediluat poate fi capabil să ucidă o plosnita de pat, dar nu este 100% eficient și reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătatea dumneavoastră. Înălbitorul are o capacitatea de a omora plosnitele de pat doar dacă intră în contact direct, ceea ce reprezintă o soluție extrem de ineficientă pe termen lung. În plus, înălbitorul vă poate afecta pielea și sistemul respirator. Dupa ce ati lucrat cu un specialist in dezinsectia plosnitelor de pat, puteți folosi înălbitor pentru a curăța petele de sânge sau reziduurile rămase.

    Plosnitele de pat pot veni odata cu mobila de mâna a doua,  haine, pantofi și la alte obiecte pentru a ajunge în casa dumneavoastră. Odată intrate în casă și în apropierea unei surse de hrană – adesea în dormitorul dumneavoastră – femelele adulte pot depune două sau mai multe ouă pe zi. Ouăle sunt aproape imposibil de observat, datorită cochiliei lor de culoare deschisă, alburie, aproape transparente. În condiții ideale, acestea vor ajunge la maturitate în aproximativ o lună, moment în care ciclul de eclozare a ouălor va reîncepe.

    La fiecare 16 zile, plosnitele isi dubleaza numarul. Au o mobilitate fantastica si dimensiunile lor mici si capacitatea de a se aplatiza le ajuta sa se strecoare pe cele mai nebanuite crapaturi, trecand parca prin pereti. De regula, daca un apartament dintr-un bloc are plosnite, de cele mai multe ori ele ajung in tot blocul si nu numai la apartamentele invecinate.

    Este posibil să simțiți plosnitele de pat târându-se pe piele, mai ales atunci când stai întins în pat sau când mai multe insecte se hrănesc în același timp. Cu toate acestea, este la fel de posibil să vă imaginați aceasta senzație, chiar și după ce au fost indepartate plosnitele din pat din casa ta. Infestările cu plosnite de pat pot lăsa proprietarii de case cu suferință psihologică care se poate manifesta în acest mod.

    Deși nu sunt cunoscuți pentru transmiterea unor boli grave, acestea pot cauza mâncărimi severe, inflamații, iritații ale pielii și, în cazuri rare, reacții alergice severe la mușcătură.

    În plus, există unele studii care sugerează că plosnitele de pat ar putea fi asociate cu transmiterea unor boli precum virusul West Nile sau hepatita B, dar aceste cazuri sunt rare și necesită cercetări suplimentare.

    Prezența plosnitelor de pat poate duce la probleme de somn, iritații și anxietate, ceea ce poate agrava problemele de sănătate mentală existente sau poate duce la apariția unor noi afecțiuni.

    De exemplu, persoanele care se confruntă cu anxietate sau tulburări de somn pot avea o reacție mai puternică la prezența plosnitelor de pat, ceea ce poate agrava simptomele lor și poate duce la o scădere a calității vieții. De asemenea, prezența plosnitelor de pat poate agrava simptomele tulburărilor de stres post-traumatic sau ale altor afecțiuni psihice.

    Garanția Dr. Clean împotriva ploșnițelor de pat

    Vă oferim o garanție de eliminare a ploșnițelor de pat. Dacă după tratamentul inițial, acestea apar din nou, Dr. Clean va efectua tratamentul ulterior gratuit.

    Pentru casele unifamiliale, oferim o garanție de 100 de zile după tratament, iar locuințele cu mai multe apartamente, primesc o garanție de 30 de zile după serviciu.

    Cât costă serviciile DrClean? Cere ofertă personalizată

    Ce vei obține dacă vei lucra cu experții în dezinsecție Dr.Clean? Eliminarea ploșnițelor! Acesta este obiectivul nostru și, la fiecare intervenție, facem tot ceea ce este necesar pentru eliminarea ploșnițelor, a ouălor, a larvelor și a tuturor cuiburilor, precum și a căilor de acces.

    Tariful nostru de servicii include toate substanțele, echipamentele și tratamentele necesare pentru eliminarea ploșnițelor din locația ta. În funcție de suprafață, gradul de infectare și tipul de proprietate, vei primi o ofertă care va reflecta un serviciu de înaltă calitate, prestat de a experți foarte bine pregătiți.
    Costurile noastre contin substanta gata de folosire, sau in dilutii 1:1, folosirea de echipamente specifice fiecarui tip de tratament, timpul de munca a unor specialisti cu adevărat experimentați, gata sa faca fata tuturor situatiilor întâlnite la fata locului, care stiu sa ajusteze tratamentul in functie de specificul locuintei dvs. Tariful include consultanta pre si post tratament, pentru a nu va mai confrunta cu problema plosnitelor de pat niciodata!
    Produsele noastre ofera protecție împotriva ploșnițelor pentru o perioadă lungă de timp, de minimum 3 luni de zile. Aceasta înseamnă că nu va fi necesar să mai intervină cineva în această perioadă, ceea ce poate economisi bani și timp.
    Alegerea va apartine: fie platiti pentru un rezultat garantat împotriva ploșnițelor, fie aveți costuri interminabile „per trecere” cu alți furnizori.

    Apleaza-ne
    0774 457 457
    Adresă e-mail
    contact@drclean.ro
    Adresă
    Int. Aniversarii, Nr. 41, Modul 608, Et.4, Sectorul 3, Bucuresti
    Program
    L-V 08:00 - 20:00